Göndərilib: B. Dek. 18, 2005 3:30 am İsmarış mətni:
Asselamu aleikom wa rahmatullah
Deyirem, forumun gushelerini gezirem,...gozlerimi qamashdiran chox yazilar var...amma o yazilardan bigane qalanlar ondan da choxdur!
Sitat:
Shialarda bir necesi eslinde shienin nezerinde alim sayilmayan alimler bunu soylemishlerki quran tehrif olunub amma butun shia bu qenaetdedir ki bu yalnish fikirdir
O zumre ki, gormemezlikden gelir, deyilen nesihetlere biganedir..heqiqetleri yalanlara satir, onlari hali yahudilerin halina benzeyir!
Bezen alim olanlar, bezen alim olmurlar, kime ne vaxt serf edir, chaghirir o alimi! bunlarki, alim deyil,..."zamen"de oturmush oyunchulardir, hucumu guclendirmek lazim olanda salirlar oyuna,..mudafieye kechende atirlar "pryamoy" stadiondan bayira!
Ejdaha muctehidlerin, bezen alim saymirlar...sorush Quran barede, de ki, deyishilib mi??? Deyishmeye inanmaq, kufr deyilmidir ki???
O sozu dillendiren, Islamda ne azzari???
Deyirsen kafirmidir, deyir yox xetadir???????? O eger muxtidirse, Abu Talib shehiddir!!!!!!!
Bu alimler gorseydiler, Museylime Kezzabi,..
ona mumin olaraq dadardilar ezabi,...
batil vehy ayelerin ederdiler bir mushaf
dinlerinde ne qeyret, ne de ki vardir insaf!
Quran tehrifine inanan bir KAFIR'dir, onu muxti sayanlar, ona tabe KAFIR'dir!
Kapitana nesihetim!
"take it easy!"...o qelemi bunlara qurtarinca, oxuduqlarini azerbaycan diline tercume et, qaranliq movzulari,..bizlere sen agah et!
Bismilleh, itile qelemini bosh vaxtlarinda xeyirli movzulardan tercume et!
Qurani tercume edenlere etdikleri emellerine gore mukafatlarini arzulayiram..onu bizler uchun elversihli edenlere ise Allah rizasi arzulayiram!
Asselamu aleikom wa rahmatullah.. _________________ Doğrusunu Allah bilir!
Göndərilib: B.e. Dek. 19, 2005 2:50 pm İsmarış mətni:
ahli-wasat yazıb:
Asselamu aleikom wa rahmatullah
Kapitana nesihetim!
"take it easy!"...o qelemi bunlara qurtarinca, oxuduqlarini azerbaycan diline tercume et, qaranliq movzulari,..bizlere sen agah et!
Bismilleh, itile qelemini bosh vaxtlarinda xeyirli movzulardan tercume et!
Asselamu aleikom wa rahmatullah..
Daxil ol: C.a. Dek. 08, 2005 23:01 İsmarışlar: 19 Şəhər/ölkə: Azerbaycan , Sheki
Göndərilib: Ç.a. Dek. 20, 2005 4:22 am İsmarış mətni:
As-Salamu aleykum va rahmatullahi va barakatuh.
Hörmətli forum üzvləri (təşkilatçıları və istifadəkiləri), bəlkə kimdəsə Qurani-Kərimin tərcüməsinin (azərbaycan dilində) səsli (mp3, wav, wma) variantı var (türk dilində desək “mealiâ€). Əgər varsa, xahiş edirəm mənə ya internet ünvanını ya da faylları göndərsəz çox minnətdar olaram. Əgər yoxdursa və heç kimin bu haqda məlumətı yoxdursa (mən heç yerdə belə bir variant tapa bilmədim. Ayə bə ayə səsli tərcümə tapa bilmədim) o zaman mən öz imkanlarımdan istifadə edib bunu hazırlayıb yaymaq istəyirəm hətda məndə video variantının proyekti başa çatmaq üzərədir ( ekranın üst hıssəsində ərəb əlifbası ilə yazılıb və oxuduqca göstərici hərflərin üstündə gedir, alt hissəsində isə azərbaycan dilində tərcüməsi, yəqin ki türk kanallarında görmüsüz). Sizdən xahiş edirəm bu iş haqqında öz fikirlərinizi bildirəsiz. Məndə hal hazırda 3 yazılı tərcümə var:
1) Vasif Məmmədəliyev və Ziya Bünyadov (azərb.)
2) Nəriman Qasımoğlu (azərb.)
3) Elmir Quliyev (rus)
Mən yenədə qeyd etmək istəyirəm ki, bəlkə belə bir variant var, lakin mən tapa bilmədim və bu haqqda xəbərim yoxdur və sizin fikirləriniz çox vacibdir.
Bu işdə səhv bağışlanmaz olar.
As-Salamu aleykum va rahmatullahi va barakatuh. _________________ -------------------------------------------
Biz yalnız Allaha ibadət edirik və yalnız Allahdan kömək diləyirik!
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz. Bu forumdakı ismarışlara cavab verə bilməzsiniz. Bu forumdakı ismarışlarınızı redaktə edə biməzsiniz. Bu forumdakı ismarışlarınızı silə bilməzsiniz. Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.