| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
İsmarış |
Uğur

Daxil ol: C. Sen. 01, 2006 13:29 İsmarışlar: 127
|
Göndərilib: C.a. Okt. 12, 2006 11:32 am İsmarış mətni: :'( |
|
|
benim sınıfımdaki herekes bana kız diyer.neden?çünükü onlar hep utanmadan küfür ediyir.ben hiç etmemişem.ben futbol oynamirem ve taqım tutmirem.ama onlar yapiir.menim sesim biraz da tiz.o yüzden oyle diyorlar.şoq gücüme gidiyır.acaba ne yapam?zaten sinifta kufur edenlerle qonusmirem. _________________ Uğur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
Afriya
.jpg)
Daxil ol: Ç.a. Dek. 28, 2004 10:11 İsmarışlar: 908
|
Göndərilib: Ş. Okt. 14, 2006 10:59 pm İsmarış mətni: |
|
|
Salam aleykum, Ugur qardash.
Siz duz edirsiniz, pis sozler muselmanin exlagindan deyil. Ona gore de size ne deyirlerse desinler onlara fikir vermeyin. En esasi odur ki, Allah her sheyi gorur ve en esasi Allahin raziligini qazanmagdir. Turklerde bele bir soz var: "Halkin sozune deyil Hakkin sozune bakin"
Gozel exlag muselmanin sifetlerindendir. Goy Allah sizin imaninizi kamilleshdirsin.Amiin
Salam aleykum. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
Uğur

|
Göndərilib: Ş. Okt. 14, 2006 11:03 pm İsmarış mətni: |
|
|
Amin _________________ Uğur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
NURU
Daxil ol: B.e. Yan. 01, 2007 11:29 İsmarışlar: 2 Şəhər/ölkə: Baki
|
Göndərilib: Çər. Fev. 14, 2007 8:21 am İsmarış mətni: xaish |
|
|
essalamu eleykum. men sizden artiq derecede xaish edirem ki mene yazasiniz: isalm dini baximindan oglan ve qiz arasinda ki dostluqa nece baxirsiniz,ancaq sizden cox xaish ederdim ki mene bu haqda bildiyiniz qeder cox yazasiniz. men ozum bu haqda bir az bilirem ancaq bashqa cavanlara bunu basha salmaq uchun daha cox bilik lazimdir ona gore sizden komek dileyirem. _________________ esselamu eleykum ve rehmetullah |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
Sura
Daxil ol: Ç.a. Okt. 17, 2006 20:20 İsmarışlar: 38 Şəhər/ölkə: Baki
|
Göndərilib: Çər. Fev. 14, 2007 12:47 pm İsmarış mətni: |
|
|
Salam Aleykum
men size meslehet gorerdim azerimuslims.com saytinin sual cavab bolmesinde, exlaqla baqli suallara baxasiniz orada chox gozel achiqlanib,, sualin nomresin deqiq bilmirem
Siz de baxin, men deqiqlqshdirsem size gondererem
Salam Aleykum |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
Uğur

|
Göndərilib: Çər. Fev. 14, 2007 9:28 pm İsmarış mətni: |
|
|
kimden kömek dilirsez NURU?
konu ile alakalı olmayan bir şeyi burda konuşmanın luzmü de yok! _________________ Uğur |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
Sura
Daxil ol: Ç.a. Okt. 17, 2006 20:20 İsmarışlar: 38 Şəhər/ölkə: Baki
|
Göndərilib: C.a. Fev. 15, 2007 10:20 am İsmarış mətni: |
|
|
Nuru qardash, G.Lopez avatarini silin, bu forumda icaze verilmir. Ozunuz de silmesez admin silecek
Salam Aleykum |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
|