| Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu |
| Müəllif |
İsmarış |
ENGINEER

Daxil ol: Ş. Sen. 10, 2005 08:42 İsmarışlar: 139 Şəhər/ölkə: Baku, Azerbaijan
|
Göndərilib: Çər. Fev. 01, 2006 2:46 pm İsmarış mətni: GEZA NAMAZI |
|
|
Euzi Billehi Minesh Sheytanir Recim, Bismillahir Rehmanir Rehim.
ALLAHIN SALAMI butun Muselman/Momin Baci-Gardashlarima olsun.
Eziz Baci ve Gardashlar. Sizden Geza Namazi hagginda vereceyim suala elde ede bildiyiniz delillere cavab vermeyinizi xahish edirem. Men Namaza 29 yashimda bashlamisham. Yani eger Namaza 14-15 yashlarinda bashlanirsa men 14-15 il Namaz gilmamisham. Namaza bashlayanda her Vacib Namazi gildigdan sonra en azi 1-2 hemin Namazin gezasini (kechmish iller uchun) gilirdim. Ve fikirleshirdimki eger Allah mene 7-10 il omur verse butun Gezalarimi bitirecem. Amma bunu eshiden Gardashlardan biri menim sehv etdiyimi dedi. O mene <Sen ALLAHIN Bagishlayan olmasina inanmirsan?> sualini verdi ve meslehet gordu ki men gilmadigim iller uchun ALLAHA tovbe edim ve yaxshi olardi ki her gun 12 ruket Sunnet Namazlarimi gilim. Men bunu daha da emin olmag uchun Ebubekr mescidinin sheyxi Gamet gardashdanda sorushdum. O da cavabinda en uzagi 2-3 gun kecen Namazin gezasini gil. Amma evvelki iller uchun sadece tovbe et, Allah bagishlayandir. Hetta gardashlardan biri gule-gule 1 nefer 90 yashinda Namaza bashlayarsa o 75 ilin Namazlarini sence gila biler? Ne ise Sizleri chox yordum. Allah RZASI uchun bu hagda sizde oz bildiklerinizi yazin.
Allah RAZI OLSUN! AMIN! _________________ Estegfiru-llahel aziymel-lezi la ilahe illa huvel-heyyul-gayyum ve etubu ileyhi. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
Afriya
.jpg)
Daxil ol: Ç.a. Dek. 28, 2004 10:11 İsmarışlar: 908
|
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
ENGINEER

Daxil ol: Ş. Sen. 10, 2005 08:42 İsmarışlar: 139 Şəhər/ölkə: Baku, Azerbaijan
|
Göndərilib: Ç.a. Okt. 31, 2006 9:27 am İsmarış mətni: Gec de olsa cavab |
|
|
VA Aleykumus Salam. Afriya Baci 8 aydan sonra da olsa bu movzuya cavab veren tapildi. Allah RAZI OLSUN _________________ Estegfiru-llahel aziymel-lezi la ilahe illa huvel-heyyul-gayyum ve etubu ileyhi. |
|
| Əvvələ qayıt |
|
 |
Afriya
.jpg)
Daxil ol: Ç.a. Dek. 28, 2004 10:11 İsmarışlar: 908
|
Göndərilib: C. Noy. 03, 2006 10:11 pm İsmarış mətni: |
|
|
| Salam aleykum. Amin, Allah sizden de razi olsun. Salam aleykum. |