Forumun ana səhifəsi
"Xatırla ki, (insanın sağında və solunda onun bütün əməllərini) yazan iki mələk oturmuşdur!
Dediyi hər sözü (yazmaq üçün) onun yanında hazır durub gözləyən (iki mələk) vardır!"
(Qaf, 17-18) 
 MVSMVS   AxtarAxtar   İstifadəçilərin siyahısıİstifadəçilərin siyahısı   İstifadəçi qruplarıİstifadəçi qrupları   Qeydiyyatdan keçinQeydiyyatdan keçin 
 Şəxsi mə`lumatŞəxsi mə`lumat   Şəxsi ismarışlarınıza baxmaq üçün hesabınıza daxil olun.Şəxsi ismarışlarınıza baxmaq üçün hesabınıza daxil olun.   GirişGiriş 

Hədislər: (Kim nə oxuyub və yaxud bilir)
Səhifə Əvvəlki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun ana səhifəsi -> HƏDİS
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif İsmarış
kapitan

Daxil ol: C. İyun 18, 2004 15:44
İsmarışlar: 145

İsmarışGöndərilib: C.a. May 05, 2005 5:36 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

peyğəmbər s.ə.s demişdir:” əlbətdəki Allah evlənməkdə və boşanmaqda məqsədi sadəcə bundan həzz almaq olan istənilən kişi və qadını sevmir və onlara lənət edir “
Al-Kafi, cild 6, səh. 54
kapitan

Daxil ol: C. İyun 18, 2004 15:44
İsmarışlar: 145

İsmarışGöndərilib: C. May 06, 2005 4:52 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

ömər ibn xəttabın r.a qaynatası əli ibn əbu talib r.a demişdir : “mənə görə 2 qrup insan dağılacaqdır, o adam məni həddən artiq sevənlər və bu sevgi onu əməlisalehlikdən çıxardır və kim ki, mənə həddən artıq nifrət edir və bu nifrət onu əməlisalehlikdən çıxardır.Mənə görə ən yaxşı adam bunların 2-sinin arasındadır. Onunla olun və (müsəlmanların ) böyük çoxluqla olun.Çünki Allahın əli (müdafiəsi) birliyi qoruyanın üzərindədir.”
NƏCHUL BALAĞA xütbə 126: xaricilər barədə
İsmarışları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun ana səhifəsi -> HƏDİS Bütün saatlar GMT + 4 Saat
Səhifə Əvvəlki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6 səhifə (Cəmi 6 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı ismarışlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı ismarışlarınızı redaktə edə biməzsiniz.
Bu forumdakı ismarışlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.

Azerislam.com

Azerbaijan<!--Iravan-end>
Azerislam
Azerislam
Waytoquran