Forumun ana səhifəsi
"Xatırla ki, (insanın sağında və solunda onun bütün əməllərini) yazan iki mələk oturmuşdur!
Dediyi hər sözü (yazmaq üçün) onun yanında hazır durub gözləyən (iki mələk) vardır!"
(Qaf, 17-18) 
 MVSMVS   AxtarAxtar   İstifadəçilərin siyahısıİstifadəçilərin siyahısı   İstifadəçi qruplarıİstifadəçi qrupları   Qeydiyyatdan keçinQeydiyyatdan keçin 
 Şəxsi mə`lumatŞəxsi mə`lumat   Şəxsi ismarışlarınıza baxmaq üçün hesabınıza daxil olun.Şəxsi ismarışlarınıza baxmaq üçün hesabınıza daxil olun.   GirişGiriş 

...::: GÜNÜN DUASI :::...

Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun ana səhifəsi -> Zikr
Əvvəlki mövzu :: Sonrakı mövzu  
Müəllif İsmarış
:)

Daxil ol: Çər. İyul 21, 2004 22:37
İsmarışlar: 25

İsmarışGöndərilib: C. Avq. 20, 2004 12:07 am    İsmarış mətni: ...::: GÜNÜN DUASI :::... Sitatla cavab ver

Salamaleykum qardaş və bacılar!

Bu mövzunu açmaqda meqsedim odur ki, qelbimizde olan dualardan bezilerini bura yazaq ve hamimiz onlari oxuduqca amin deyek.
Birincisini özüm başlayim.
Ey Rəhimli Allahim! Butun dualarimiz Senedir. Səndən qeyri ibadətə və itaətə layiq haqq məbud yoxdur! Sən özün dünyada eziyyət çəkən müsəlmanlara kömək ol! İsrailde esir gotürülen qardaşlarımızı, Fələstində hər an ölümlə üzləşən qardaş və bacılarımızı, körpə uşaqları, İraqda Allah evlərinə sığınan, yurd-yuvaları dağıdılmış, ezizləri şəhid olmuş iraqlıları Sen özün pənahında saxla!
Amin!
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Şəxsi ismarış göndər
Elif-lam-mim
Forumdan xaric olunmuş

Daxil ol: C.a. İyul 22, 2004 12:08
İsmarışlar: 95
Şəhər/ölkə: Baki, Azerbaycan

İsmarışGöndərilib: C. Avq. 20, 2004 10:00 pm    İsmarış mətni: Ferec duasi Sitatla cavab ver

Nəzarətçi qeydi:
Hörmətli istifadəçi, unutmayın ki, forum Azərbaycan dilindədir.
Zəruri ehtiyac olmadan qeyri dillərdə yazılan tərcüməsi verilməyən bütün yazılar xəbərdarlıqsız silinir.
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Şəxsi ismarış göndər E-məktub göndər
Aisha
yazar

Daxil ol: B. Fev. 29, 2004 00:27
İsmarışlar: 41
Şəhər/ölkə: Azərbaycan, Sumqayıt

İsmarışGöndərilib: Ş. Avq. 21, 2004 4:17 pm    İsmarış mətni: Re: BU GÜNÜN DUASI Sitatla cavab ver

:) yazıb:
Salamaleykum qardaş və bacılar!

Bu mövzunu açmaqda meqsedim odur ki, qelbimizde olan dualardan bezilerini bura yazaq ve hamimiz onlari oxuduqca amin deyek.
Birincisini özüm başlayim.
Ey Rəhimli Allahim! Butun dualarimiz Senedir. Səndən qeyri ibadətə və itaətə layiq haqq məbud yoxdur! Sən özün dünyada eziyyət çəkən müsəlmanlara kömək ol! İsrailde esir gotürülen qardaşlarımızı, Fələstində hər an ölümlə üzləşən qardaş və bacılarımızı, körpə uşaqları, İraqda Allah evlərinə sığınan, yurd-yuvaları dağıdılmış, ezizləri şəhid olmuş iraqlıları Sen özün pənahında saxla!
Amin!

Gozel movzudur, Allah razi olsun :) !
Yazdiqin dualara AMIN! deyirem.
Men de qelbimden kecen bir duani yazim.

Boyuk Yaradan bizim qelbimizi seytan vesvesesinden doqan paxilliqdan qorusun. Doqrudan da o cox pis bir hissdir. Hem insanin ozune hem de etrafindaki insanlara ziyan vurur. Allah qelblerimizi paxilliqdan uzaq etsin!
AMIN

Atəş
yazar

Daxil ol: B.e. Mar. 29, 2004 17:35

İsmarışGöndərilib: B. Avq. 22, 2004 10:21 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Hamınızı Allahın salamı ilə salamlayaraq Əssalamualeykum va rahmatullahi va barakatuhu deyirəm!
Gözəl mövzudur və mən də deyilən dualara qoşularaq Amin deyirəm.
Birini də mən deyim.

Allahım, itirilmiş torpaqlarımızı öz əllərimizlə geri qaytarmaqda bizə yardım et.
Amin!

İsmarışGöndərilib: B.e. Avq. 23, 2004 10:55 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Gunu-gunden gozellesen forumumuzu Allah bednezerden ve qelbiqara insanlarin ser ve bohtanlarindan qorusun Masallah!
Əvvələ qayıt
Administrator
site-admin

Daxil ol: Ş. Yan. 31, 2004 01:55
İsmarışlar: 358
Şəhər/ölkə: Bakı, Azərbaycan

İsmarışGöndərilib: B.e. Avq. 23, 2004 11:14 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Amin!

İsmarışGöndərilib: B. Avq. 29, 2004 9:09 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Eziz baci ve qardaslarim acdiqim movzuda yazdiqiniz gozel dualara "AMIN" deyirun. Bu gun bele dua edirem:

Gizlini ve ashkari Bilen, semalari ve yeri Yaradan Allahim! Her seyin Rebbi ve Sahibi! Sen butun muselmanlari xesislikden ve qorxaqliqdan uzaqlasdir! Rezil omur surmekden qoru! Dunya fitnesine uymaqi bizlere nesib etme! Amin!
Əvvələ qayıt
Humeyra
idarəçi

Daxil ol: Çər. Fev. 04, 2004 22:03
İsmarışlar: 420
Şəhər/ölkə: Baku, Azerbaijan

İsmarışGöndərilib: B. Avq. 29, 2004 10:18 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

-b-
AsSalamu alaikum.
Sitat:
Gizlini ve ashkari Bilen, semalari ve yeri Yaradan Allahim! Her seyin Rebbi ve Sahibi! Sen butun muselmanlari xesislikden ve qorxaqliqdan uzaqlasdir! Rezil omur surmekden qoru! Dunya fitnesine uymaqi bizlere nesib etme! Amin!

Ameen, ya Rabb...
Salam.
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Şəxsi ismarış göndər Yahoo MSN
Administrator
site-admin

İsmarışGöndərilib: C. Sen. 24, 2004 12:44 am    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

-b-

Allahım bizlərə faydalı elm ver və bizlıəri haqqdan azmışların yoluna salma.
Amin!

Zəhra_H

Daxil ol: Ç.a. Dek. 28, 2004 15:09
İsmarışlar: 35

İsmarışGöndərilib: Çər. Dek. 29, 2004 2:59 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Salam aleykum.

Allah bütün müsəlmanları fintələrdən və zəlalətə düşməkdən qorusun! Amin!
Əvvələ qayıt
Afriya

Daxil ol: Ç.a. Dek. 28, 2004 10:11
İsmarışlar: 30

İsmarışGöndərilib: C.a. Yan. 06, 2005 1:25 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

https://www.azerislam.com/index.php?subaction=showfull&id=1104865564&archive=&start_from=&ucat=1&
Əvvələ qayıt
Shahmar
idarəçi

Daxil ol: B.e. Fev. 02, 2004 03:18
İsmarışlar: 143

İsmarışGöndərilib: C. Yan. 21, 2005 11:58 am    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Ya Rəbbi!

Ilahi, mənə həmişə kömək olki, haqq sözünü güclü insanların üzünə deyə bilim. Zəiflərin razılığını qazanmaq üçün batil söz işlətməyim. Hər şeyin həqiqi surətini görüm, əks sifətini deyil.
Mənimlə munaqişə edən şəxslərin rəyi mənimki ilə uyğunlaşmadığına görə, onları xain adı ilə heç vaxt ittiham etməyim.
Ya Rəbbi, mənə mal-dövlət verdinsə, məndən səadətimi və xoşbəxtliyimi alma. Mənə qüvvət verdinsə, məndən ağlımı alma. Mənə hər işdə uğur verdinsə, məndən təvazökarlığımı alma. Mənə təvazökarlıq verdinsə, məndən kəramətimi alma.
Ilahi, məni öyrətdinki, özümü sevdiyim kimi, insanları da sevim. Insanları hesaba çəkdiyim kimi, özümü də hesaba çəkim. Öyrətdinki, bağışlamaq (əfv etmək) qüvvətin, güclülüyün ən üstün mərtəbələrindəndir, intiqam almaq hissi isə, zəifliyin ilk zahiri formasıdır.
Ilahi, işlərimdə müvəffəq oldumsa, uğur qazandımsa, məni qürurlanmağa və öyünməyə qoyma. Işim alınmadısa, bais olmağa, ruhdan düşməyə qoyma. Əksinə, işin müvəffəq olmaması, uğur qazanmağın yoluna aparan təcrübələr olduğunu, həmişə mənə xatırlat.
Ya Rəbbi, malımı-dövlətimi əlimdən aldınsa, heç olmasa ümidimi mənə burax.
Ya Rəbbi, sağlamlığımı və səhhətimi əlimdən aldınsa, imanımı mənə saxla.
Ya Rəbbi, insanlara pislik etdimsə, onlardan üzr istəməyə həmişə mənə cür’ət ver.
Ya Rəbbi, əgər insanlar mənə pislik edirsə, mənə əfv etmək bacarığı və şücaəti ver.
Ya Rəbbi, əgər mən səni unutdumsa, sən məni öz rəhmətinlə unutma. Sənsən hər şeyə qadir və hər şeydən uca Ilahi!
Əvvələ qayıt
Mirzə əmi
yazar

Daxil ol: Ç.a. May 18, 2004 00:07
İsmarışlar: 50

İsmarışGöndərilib: B. Yan. 30, 2005 9:14 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Amin!!!

Ay Şahmar, desəm inanmazsan gözlərim yaşardı sənin dualarından, bala! Allah razı olsun!!! Əşşi, yaz daa belə gözəl dualardan hərdənbir bizim də qəlbimizə məlhəm olsun.

Əvvələ qayıt
Administrator
site-admin

İsmarışGöndərilib: B.e. Yan. 31, 2005 12:06 am    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Shahmar yazıb:
Ya Rəbbi!

Ilahi, mənə həmişə kömək olki, haqq sözünü güclü insanların üzünə deyə bilim. Zəiflərin razılığını qazanmaq üçün batil söz işlətməyim. Hər şeyin həqiqi surətini görüm, əks sifətini deyil.
Mənimlə munaqişə edən şəxslərin rəyi mənimki ilə uyğunlaşmadığına görə, onları xain adı ilə heç vaxt ittiham etməyim.
Ya Rəbbi, mənə mal-dövlət verdinsə, məndən səadətimi və xoşbəxtliyimi alma. Mənə qüvvət verdinsə, məndən ağlımı alma. Mənə hər işdə uğur verdinsə, məndən təvazökarlığımı alma. Mənə təvazökarlıq verdinsə, məndən kəramətimi alma.
Ilahi, məni öyrətdinki, özümü sevdiyim kimi, insanları da sevim. Insanları hesaba çəkdiyim kimi, özümü də hesaba çəkim. Öyrətdinki, bağışlamaq (əfv etmək) qüvvətin, güclülüyün ən üstün mərtəbələrindəndir, intiqam almaq hissi isə, zəifliyin ilk zahiri formasıdır.
Ilahi, işlərimdə müvəffəq oldumsa, uğur qazandımsa, məni qürurlanmağa və öyünməyə qoyma. Işim alınmadısa, bais olmağa, ruhdan düşməyə qoyma. Əksinə, işin müvəffəq olmaması, uğur qazanmağın yoluna aparan təcrübələr olduğunu, həmişə mənə xatırlat.
Ya Rəbbi, malımı-dövlətimi əlimdən aldınsa, heç olmasa ümidimi mənə burax.
Ya Rəbbi, sağlamlığımı və səhhətimi əlimdən aldınsa, imanımı mənə saxla.
Ya Rəbbi, insanlara pislik etdimsə, onlardan üzr istəməyə həmişə mənə cür’ət ver.
Ya Rəbbi, əgər insanlar mənə pislik edirsə, mənə əfv etmək bacarığı və şücaəti ver.
Ya Rəbbi, əgər mən səni unutdumsa, sən məni öz rəhmətinlə unutma. Sənsən hər şeyə qadir və hər şeydən uca Ilahi!

AMİN
Humeyra
idarəçi

Daxil ol: Çər. Fev. 04, 2004 22:03
İsmarışlar: 420
Şəhər/ölkə: Baku, Azerbaijan

İsmarışGöndərilib: Ş. Fev. 26, 2005 8:51 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

-b-
AsSalamu alaikum.

Doua

Salam.
Əvvələ qayıt
İstifadəçi mə`lumatlarına bax Şəxsi ismarış göndər Yahoo MSN
Mirzə əmi
yazar

Daxil ol: Ç.a. May 18, 2004 00:07
İsmarışlar: 50

İsmarışGöndərilib: B. Fev. 27, 2005 10:39 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Allahim meni sheytanin vesveselerine uyub shubheye dushmekden qoru!!! Amin!
Əvvələ qayıt
Həqiqətül-islam

Daxil ol: Ş. Fev. 12, 2005 01:16
İsmarışlar: 76

İsmarışGöndərilib: Ş. Mar. 19, 2005 5:25 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Şənbə gününün duası

Günün zikri YA RƏBBİL-ALƏMİN! (100 DƏFƏ)

Günün duası
Rəhman və Rəhim Allahın adı ilə.

Sığınacaq axtaranların sözü və qorunmaq istəyənlərin daimi zikri olan Allahın adı ilə. Zülmkarların zülmündən, həsəd edənlərin məkr və hiyləsindən və zalımların tüğyançılığından Allah-taalaya pənah aparır və Ona həmd edənlərin həmdinin fövqündə həmd edirəm. İlahi! Yalnız Sənsən şəriksiz və vahid.

Kiminsə Səni mülk sahibi etməyinə ehtiyacın olmayan maliksən. Hökmündə müxalifət və mülkündə çəkişmə olmaz. Səndən istəyirəm ki, bəndən və rəsulun Məhəmmədə salavat göndərib, nemətlərinə şükr etməyi mənə elə nəsib edəsən ki, axırda Sənin daha yaxın razılığına səbəb olsun.

Sənə itaət və həmişə ibadət etmək və savaba nail olmaqda, Öz lütf və inayətinlə mənə yardım et! Ömrüm boyu Sənə qarşı günahdan uzaq olmaqda mənə rəhm et və məni, mənə mənfəətli olan işlər görməyə müvəffəq et!

Öz kitabınla (Quranla) mənim qəlbimi genişləndir və onu tilavət etməklə günahlarımı əfv et! Din və nəfsimi də sağlam saxla!

Mənimlə ünsiyyətdə olmaq istəyənlər məndən qorxmasınlar deyə, əxlaqımı yaxşılaşdır!

İndiyədək mənə ehsan etdiyin kimi, ömrümün qalan hissəsində də ehsanını mənə tamamla, ey rəhm edənlərin rəhm edəni!
muawiyye ibn sufyan

Daxil ol: B.e. Mar. 28, 2005 20:00
İsmarışlar: 9
Şəhər/ölkə: azerbaycan

İsmarışGöndərilib: C. Apr. 01, 2005 8:34 pm    İsmarış mətni: Sitatla cavab ver

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla
Allah'ım senden isterim her şeyi kaplayan rahmetinden.
Kendisiyle her şeyi kahrettiğin kuvvetinden.
Önünde her şeyin boyun eğdiği ve önünde her şeyin zelil olduğu.
Kendisiyle her şeyi alt üst ettiğin kurtulunmaz gücünden. Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden.
Her şeyi kaplayan azametinden. Her şeyin üstünde olan saltanatından.
Her şey yok olduktan sonra da baki kalan vechinden. Her yeri dolduran isimlerinden.
Her şeyi kuşatan ilminden. Her şeyi aydınlatan vechinin nurundan.
Ey Nur, ey Guddus, ey ilklerin ilki ve ey sonların sonu.
Allah'ım ismet perdesini yırtan günahlarımı affet.
Allah'ım, bedbahtlıkların inişine sebep olan günahlarımı bağışla.
Allah'ım, nimetlerini değiştiren günahlarımı affet.
Allah'ım, duaların kabulünü engelleyen günahlarımı affet.
Allah'ım, belalar getiren günahlarımı affet.
Allah'ım işlediğim bütün günahları ve yaptığım bütün hataları affet.
Allah'ım zikrinle sana yaklaşırım ve kendi hürmetine senden şefaat diliyorum.
Cömertliğinden beni kendine yaklaştırmanı diliyorum.
Bana şükrünü öğretmeni ve zikrini ilham etmeni.
Allah'ım senden huzu, tevazu ve huşu diliyorum.
Ve bana müsahama etmeni, bana merhamet etmeni ve bana verdiğin razı ve kanaatkar kılmanı.
Her durumda mütevazi kılmanı. Allah'ım senden istiyorum isteyeni, ihtiyacı şiddetli olanın.
Hacetini zorluklar anında kapına getirenin. Senin katında isteğinde rağbeti büyük olanın.
Allah'ım senin saltanatın uludur, makamın yücedir, tedbirin gizlidir.
Fermanın aşikardır, kahrın galiptir ve kudretin yaptırıcıdır.
Senin hükümranlığından kaçmak imkansızdır.
İsmarışları göstər:   
Yeni mövzu aç   Cavab göndər     Forumun ana səhifəsi -> Zikr Bütün saatlar GMT + 4 Saat
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)

Keç:  
Bu forumda yeni mövzu aça bilməzsiniz.
Bu forumdakı ismarışlara cavab verə bilməzsiniz.
Bu forumdakı ismarışlarınızı redaktə edə biməzsiniz.
Bu forumdakı ismarışlarınızı silə bilməzsiniz.
Bu forumdakı sorğularda səs verə bilməzsiniz.

Azerislam.com

Azerbaijan<!--Iravan-end>
Azerislam
Azerislam
Waytoquran